donderdag 12 april 2012

Lúcio Fiuza is een chef met veel liefde voor zijn vak. Hij heeft een voorkeur voor goede, verantwoorde producten die hij graag op bijzondere wijze bereidt en presenteert.
Lúcio is in 1965 geboren in Brazilië. Toen hij in 1981 ging werken in een strandtentje in Copacabana (Rio) was zijn belangstelling voor koken en gastvrijheid gewekt. Hij wilde verder en volgde een professionele culinaire opleiding in Rio de Janeiro.
Eenmaal afgestudeerd, verhuisde Lúcio naar Venezuela. Daar werkte hij als kok in verschillende restaurants en was hij eigenaar restaurant Oh Que Bueno! in Barinas.
In 1994 en 1995 woonde Lúcio in El Salvador. Ook daar was hij chef kok in verschillende restaurants en later chef en eigenaar van het gerenommeerde Ipanema Grill.
Lúcio woont sinds 1997 in Amsterdam. Hij werkte onder andere als kok bij Brasserie Keijzer, Cafe Restaurant Cox en het Pulizer Hotel. Eind 2011 ging zijn droom in vervulling, zijn eigen gelegenheid in Amsterdam: Boteco Lúcio 91.


Natuurlijk kiest u een keer voor Boteco Lúcio 91...!
Die keuze staat garant voor lunchen of dineren in een gezellige huiskamersfeer,
met smaakvolle en oogstrelende gerechten die variëren van een
traditionele Braziliaanse bonenschotel tot een heerlijke exotische biefstuk met banaan en cassave.
Alles is hier huis gemaakt, en dat voor een prettige prijs!
De tijdelijke exposities van Braziliaanse kunst brengen u in een authentieke sfeer.
Dus wilt u een avondje rustig en intiem tafelen, met zinderende Braziliaanse muziek op de achtergrond?
Dan is Boteco Lúcio een echte aanrader, u bent van harte welkom, bem vindo!!!

3 opmerkingen: